Strict Standards: Redefining already defined constructor for class CI_Smarty in /home/cpnlnmm55210/corporate.bg/application/libraries/Smarty.php on line 28

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/cpnlnmm55210/corporate.bg/application/libraries/Smarty.php:28)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 688

Начало | Corporate Services

Цялостно решение за администриране на бизнеса

КОРПОРЕЙТ СЪРВИСИЗ ООД предлага цялостно решение за администриране на бизнеса. КОРПОРЕЙТ СЪРВИСИЗ ООД покрива от регистрация на дружеството и осигуряване на адрес за кореспонденция, до счетоводното обслужване и администриране на дейността на дружеството, за да могат клиентите ни да се съсредоточат върху същината на техния бизнес.

Навлизане на пазара

КОРПОРЕЙТ СЪРВИСИЗ ООД ще обсъди и отговори на всички въпроси, свързани с навлизането на местния пазар.

Адрес за регистрация и кореспонденция

В множество от случаите адресът за регистрация на дружествата е формалност, която отнема време и средства. КОРПОРЕЙТ СЪРВИСИЗ ООД осигурява адрес за надеждна кореспонденция, на който може да разчитате, без разходи за обслужване на персонал.

Регистрация на дружества

КОРПОРЕЙТ СЪРВИСИЗ ООД е в състояние да предложи подходящия тип дружество и оптимално структуриране за всеки конкретен бизнес и проект. Опитът с клиенти от Австрия,  Германия, Гърция и Италия ни дава възможност да сме особено ефективни при консултиране на корпоративни структури в рамките на Европейския съюз, в това число и за данъчни цели. Изготвените от нас документи за регистрация може да са на всеки език, на който клиентът би пожелал. От подготовката на документите до самата регистрация целият процес е грижа на КОРПОРЕЙТ СЪРВИСИЗ ООД.       

Цялостно корпоративно обслужване

КОРПОРЕЙТ СЪРВИСИЗ ООД се грижи за подготовката, обявяването и вписването на всички необходими дружествени промени и актове. Бихме могли да организираме и участваме в срещи на съдружниците/акционерите, както и да подготвим цялата документация в тази връзка. КОРПОРЕЙТ СЪРВИСИЗ ООД се грижи Вашето дружество да отговаря на всички законови изисквания.

Счетоводно обслужване и администриране на персонал

От първия ден на регистрация и стартиране на търговска дейност, счетоводното обслужване е необходимост. КОРПОРЕЙТ СЪРВИСИЗ ООД покрива всички възможни аспекти на счетоводството и администрирането на персонал, които биха могли да са Ви необходими при Вашия бизнес, в това число: ДДС регистрация, оперативно счетоводство, данъчни консултации, изготвяне на справки, отчети, декларации, подготовка на ведомости, както и пълноценна комуникация с Национална агенция за приходите.   

Всичко, за което не сте се сетили

Поръчване на печати, визитни картички, откриване на банкови сметки в България, както и всички останали формалности бихте могли да поверите на КОРПОРЕЙТ СЪРВИСИЗ ООД.

Полезно